Zakelijk Festival Middelpunt NL 

Zomer 2012 stelde onze directeur Herman Dummer zichzelf de innovatieve vraag; “Hoe ziet een evenement van de toekomst eruit? ”

Op de zoektocht en gesprekken met vele mensen die volgde stuitte Herman op een schijnbare scheiding tussen de organisatie en invulling van Zakelijke evenementen en van Festivals.
Het evenement van de toekomst zag het licht: Zakelijk Festival.

Samenwerken, netwerken, kennis uitwisselen en maken zijn de centrale uitgangspunten.

Het concept van het nationale Zakelijk Festival Middelpunt NL is een snelkookpan voor ideeën, ontmoetingen, vragen en antwoorden. De dag is een perfecte manier om na de zomer nieuwe energie en inspiratie op te doen voor professionals uit alle disciplines en vakgebieden. MNL weet dat juist de uitwisseling van ideeën uit verschillende branches de kansen op innovatie vergroot.

Het kadastrale Middelpunt van Nederland – de historische binnenstad van Amersfoort – is drie jaar lang het festivalterrein geweest. Op vele prachtige locaties voerden innovators en opinieleiders vanuit uiteenlopende disciplines je mee in hun boeiende wereld van innovatie, vernieuwende werkwijzen, inspirerende gedachten en experimenten.

Events in Business heeft het Zakelijk Festival Middelpunt NL drie jaar lang georganiseerd, 2013-2015.

• OpenSource evenement 

• Ruim 30 workshops en interactieve lezingen

• 200 bezoekers

• 12 verschillende locaties in Amersfoort 

• Verslag van NOS op3 

« Terug naar cases