Zakelijk Festival Middelpunt NL

Zomer 2012 stelde Herman zichzelf de innovatieve vraag “hoe ziet een evenement van de toekomst eruit”. Op de zoektocht en gesprekken met vele mensen die volgde stuitte Herman op een schijnbare scheiding tussen de organisatie en invulling van Zakelijke evenementen en van Festivals. Het evenement van de toekomst zag het licht: Zakelijk Festival.

Samenwerken, netwerken, kennis uitwisselen en maken zijn de centrale uitgangspunten.

Het concept van het nationale Zakelijk Festival Middelpunt NL is een snelkookpan voor ideeën, ontmoetingen, vragen en antwoorden. De dag is een perfecte manier om na de zomer nieuwe energie en inspiratie op te doen voor professionals uit alle disciplines en vakgebieden. MNL weet dat juist de uitwisseling van ideeën uit verschillende branches de kansen op innovatie vergroot.

Het kadastrale Middelpunt van Nederland – de historische binnenstad van Amersfoort – is het festivalterrein. Op vele prachtige locaties voeren innovators en opinieleiders vanuit uiteenlopende disciplines je mee in hun boeiende wereld van innovatie, vernieuwende werkwijzen, inspirerende gedachten en experimenten.

Donderdag 26 september 2013 was de eerste editie van Zakelijk Festival Midden Nederland een feit met MNL13.

Donderdag 25 september 2014 vond de 2de editie plaats www.MNL14.nl

24 september 2015 was de binnenstad van Amersfoort het festivalterrein voor de 3de editie van het Zakelijk Festival.

Wil je weten op welke wijze Events in Business haar kennis en ervaring kan inzetten voor uw organisatie? Neem contact met ons op en we vertellen het u graag.

Meer info
www.mnl15.nl
www.mnl14.nl
www.mnl13.nl

Wil je meer lezen