(Live) Communicatie

(Live) Communicatie

Bij live communicatie verbinden we mensen met organisaties door inzet van tastbare media, waaronder events en live campagnes. Ontdek een aantal van de impactvolle live communicatie campagnes die wij samen met onze opdrachtgevers hebben gecreëerd.

Hilversum Veilig naar School

Campagne met diverse projecten en slotbijeenkomst

Voor gemeente Hilversum ontwikkelden we een campagne rondom bewustwording en gedragsverandering voor een veilige schoolomgeving. Basisschoolleerlingen bedachten creatieve oplossingen die we bundelden in een online magazine. Ter afronding organiseerden we een bijeenkomst waar het magazine onthult werd door Klokhuis presentator Pascal Tan.

  • Nieuwspoort-2015-1

  • Nieuwspoort-2015-2

  • Nieuwspoort-2015-3

  • zaal

Nieuwspoort 

Locatie in de markt zetten voor een nieuwe doelgroep

Nieuwspoort, hét politiek debat- en perscentrum, vroeg ons om mee te denken hoe zij hun locatie als eventlocatie in de markt konden zetten. Wij hebben hiervoor een marketingcommunicatie- en salesplan geschreven en een aantal middelen ontwikkelt (o.a. elevatorpitch, brochure, video) die zij kunnen inzetten voor de offline en online verkoopstrategie richting potentiële klanten.

ALD Automotive

Corporate film human resources

Voor de human resource afdeling van ALD automotive hebben we een corporate film gemaakt. Op basis van de input en kernwaardes van de opdrachtgever hebben we een script geschreven. Hierin communiceren we over hun personeelsbeleid, doorgroeimogelijkheden en werkomgeving. Na opname en montage resulteerde dit in een mooie bedrijfsfilm.

EVENTS IN BUSINESS

Mediacentrum, 3e etage, ruimte 3514
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

T: 035 – 6783006
info@eventsinbusiness.nl

© Events in Business - webrealisatie: CONTENTvoorelkaar