Maatschappelijk Event

Maatschappelijke Events

Maatschappelijk Event

Wij verbinden mensen en dragen daarom graag ons steentje bij aan (non-profit) events met een maatschappelijk doel. Ontdek een aantal van de impactvolle maatschappelijke events die wij samen met onze opdrachtgevers hebben gecreëerd.

TEDx Amsterdam 'The Big X'

Ten years of ideas worth sharing

Deze 10e editie leende zich voor een extra feestelijk programma. Er was een prachtige reeks sprekers en artiesten, met korte interviews, optredens en fantastische verhalen van speciale gasten die ons het meest zijn bijgebleven van de afgelopen 9 edities. Samen hebben we het 10 jarige bestaan gevierd, een hulde gebracht aan de stad en tegelijkertijd naar de toekomst gekeken.

  • Sinterklaas-Hilversum-2019-Sinterklaas-Pieter-Broertjes

  • Sinterklaas-Hilversum-2019-kindgesprek

  • Sinterklaas-Hilversum-2019-Piet

  • Sinterklaas-Hilversum-2019-Gijsbrecht-van-Amstelstraat

  • Sinterklaas-Hilversum-2019

Sinterklaasintocht Hilversum

Ontvangst op de Gooise Brink en route door de Mediastad

Na het welkomstwoord van de burgemeester trok de Sint samen met alle roetveegpieten door de Mediastad waar duizenden kinderen langs de kant van de weg stonden. In opdracht van Hilversum Marketing zorgden wij voor projectmanagement, veiligheid, entertainment op diverse locaties en natuurlijk voor reis, verblijf en kleding van- en communicatie met de Sint en zijn pieten.

IDEA Talent Scout

Jaarlijks talent event biedt excellente studenten kick-start carrière

Wij zijn niet alleen lid van IDEA, Jan-Douwe Rekers is van 2017-2020 ook betrokken bij deze branchevereniging als bestuurslid met de portefeuille educatie. Zodoende zijn wij ook betrokken bij de IDEA Talent Scout waar jaarlijks excellente event studenten van een 8-tal partner hogescholen strijden om de titel ‘event talent van het jaar’.

  • IDEA-Talent-Scout-logo

  • Oscar-Timmers-bedrijfsfotografie-iDEA-2019

  • IDEA-Talent-Scout-1

  • 3e-prijs-winnaar-IDEA-2018Coronaproof On Stage

De eindmusical van groep 8

De groep 8 musical is al jaren dé traditionele afsluiting van de basisschool. Door het coronavirus was het in de zomer van 2020 niet mogelijk om van de musical een optreden te maken voor familie en vrienden. Daar hebben we wat op bedacht! We hebben er toch een speciaal moment van gemaakt door de musicals van Hilversumse basisscholen op te nemen met een professionele meercameraregie in poppodium De Vorstin. Bekijk hier het evaluatierapport Coronaproof On Stage.

© Events in Business - webrealisatie: CONTENTvoorelkaar