Over ons

Over ons - privacyverklaring

Wij verbinden mensen!

Visie:

In een wereld die steeds meer digitaal wordt creëren wij verbinding tussen mensen en organisaties door middel van live communicatie en events.

Missie:

Wij geloven dat live communicatie de krachtigste manier is om mensen aan elkaar en organisaties te verbinden. Met onze kennis, ervaring en creativiteit creëren, organiseren en produceren wij impactvolle live momenten waarmee je jouw boodschap overbrengt aan jouw publiek.

Onze kernwaarden

verbinding

Verbinding

Verbinding met jouw organisatie en ons netwerk is de kracht voor jouw succesvolle live moment. Met aandacht voor jou en betrokkenheid bij jouw vraagstuk behalen we het hoogste resultaat.

transparantie

Transparantie

Wij werken op een transparantie manier met jou samen. Door eerlijk te adviseren bouwen we een vertrouwensband op. Wij stemmen vooraf de taken, verantwoordelijkheden en projectprijs af.

creativiteit

Creativiteit

Creativiteit zit in ons DNA. In co-creatie denken we samen in mogelijkheden, waardoor positieve energie ontstaat en de beste ideeën naar boven komen. Zo komen we tot vindingrijke concepten om jouw live moment vorm te geven.

daadkracht

Daadkracht

Wij zijn doeners. Ondernemende professionals die efficiënt werken voor het beste resultaat.

flexibiliteit

Flexibiliteit

Live is dynamisch en vraagt flexibiliteit. Wij zijn gewend om snel te schakelen en spelen in op veranderingen tijdens het hele proces.

enthousiasme

Enthousiasme

Het creëren van live momenten doen wij met een grote glimlach op ons gezicht. Met positieve energie en enthousiasme staan we altijd voor je klaar.

Lid van IDEA

Events in Business is al sinds 1999 lid van branchevereniging IDEA, we worden tweejaarlijks uitgebreid gescreend om te bepalen of wij dit keurmerk mogen behouden. 

IDEA vertegenwoordigt alleen de beste live communicatie- en eventbureaus en biedt jou houvast en helderheid. Opdrachtgevers die kiezen voor een IDEA Certified Leading Agency, kiezen namelijk voor een deskundige en creatieve partner die voldoet aan vijf garanties: financieel gezond, transparant zakendoen, gepassioneerd vakmanschap, altijd goed verzekerd en deskundig in wet- en regelgeving.

Oprichting

Events in Business is sinds 1 januari 2016 de naam en bundeling van drie evenementenbureaus; het Amsterdamse KrasEvents (opgericht in 1999), Hilversum Events (opgericht in 2007) en Amersfoort Events (opgericht in 2008). Een bundeling van krachten en samen goed voor meer dan 20 jaar ervaring in de evenementenbranche.

Het bedrijf is opgezet door Jan-Douwe Rekers en Herman Dummer. Jan-Douwe is een mensenmens en dat merk je direct als je met hem in gesprek bent. Als vanzelf legt hij verbindingen en verbanden. Herman is de creatieve man. Hij begint het liefst met een leeg A3 vel en een set viltstiften. Hij krijgt een kick als een opdrachtgever gaat ervaren zelf meer creativiteit in huis te hebben. De verbinding tussen Jan-Douwe en Herman laat zien dat verschillende type mensen op een heel succesvolle manier kunnen samenwerken. Dit doen zij al sinds 2005.

Het team

Wij zijn een klein team, dat betekent dat we korte lijnen hebben en snel schakelen. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van freelancers met verschillende expertises, die wij kunnen inzetten voor ieder type event. Denk hierbij aan fotografen, videografen, regisseurs, floormanagers, projectmanagers, vormgevers, producers en hostesses. Wij stellen ons vaste team graag aan je voor!

Jan Douwe Rekers

Directeur / Eigenaar

Ambitie is durven doen waar je goed in bent.

Herman Dummer

Directeur / Eigenaar

Creativiteit is de bron van alles.

Bernadette Arendonk

Office Manager

Wees jezelf, een origineel is meer waard dan een kopie.

Barbara Berkelaar

Eventmanager

Nothing is impossible. Even the word itself says I'm possible.

Esmée Warmelink

Eventcoördinator

Volg je droom en vertrouw op je gevoel.

Jasper Oomen

Medewerker sales, marketing en productie

Nieuwsgierigheid is de lont in de kaars van het leren!

Locatie

Ons kantoor bevindt zich op het Media Park in Hilversum, een plek die helemaal in teken van live media staat. Je vindt ons in het Mediacentrum aan het Joop van den Endeplein op de derde verdieping in ruimte 3514.

EVENTS IN BUSINESS

Mediacentrum, 3e etage, ruimte 3514
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

T: 035 – 6783006
info@eventsinbusiness.nl

© Events in Business - webrealisatie: CONTENTvoorelkaar